Babagan awake dhewe

Waca Luwih >
DONGGUAN JILAISHENG MOTOR CO.,LTD

Dongguan Jirensheng Motor Co., Ltd. didegaké ing Juni 2000. Perusahaan iki duwé 1.000 karyawan. Iku perusahaan teknologi dhuwur nasional sing spesialisasine ing R&D, produksi lan dodolan motor mikro. Motor mikro produk perusahaan dianugerahi gelar "Produk Brand Terkenal Guangdong" ing 2017. Njupuk "ilmu lan teknologi kanggo wong, riset lan inovasi, mimpin industri, lan ngladeni masyarakat" minangka misi perusahaan, netepi nilai perusahaan. saka "tuwuh lan progressing bebarengan karo karyawan, nggawe nilai kanggo pangguna lan masyarakat", perusahaan wis mboko sithik berkembang dadi perusahaan mikro-motor anjog domestik. Produk kasebut adhedhasar ing Asia lan diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat, lan wis entuk pujian saka pelanggan domestik lan manca.